Testimoniale 
 

Draga Maya, Drumurile spre lumina sunt multe și individuale. Un ghid bun in Căutare este indispensabil . Tu ne ai arătat câteva posibilități de a găsii lumina. In momentele de cumpăna/ încercare, ai știut cum sa ma ghidezi din labirintul suferinței. Am învățat sa mi stăpânesc emoțiile și mai ales sa le înțeleg. Totul este in noi. Mulțumesc pentru răbdarea și Dedicația cu care ți desfășori pasiunea. (R)

Pe Maya am întâlnit-o prima data acum 5 ani, când soția mea, Maria, a fost diagnosticată cu un cancer de rinofaringe. Am fost la ea câteva ședințe pe care nu a vrut sa îmi bani deloc, oricât am insistat. Văzând ca întâlnirile cu ea îmi fac bine, am rugat-o sa se întâlnească și cu Maria separat sau chiar cu amândoi.
Maya și Maria s-au înțeles super bine de la început dar după încă câteva ședințe, din vina noastră cumva am renunțat sa mai mergem la ea regulat. Maya ne ridicase deja moralul iar Maria deși diagnosticată cu acest cancer se simtea bine, nu avea nici un semn bolii. Deci cumva am considerat ca nu mai avem nevoie de ea… Din păcate.
Maya cu Maria mai vorbeau la telefon poate o dată la câteva luni.
Acum 1 an jumătate încet încet Maria a început sa se simtă rău, sa aibă dureri tot mai mari și era evident ca ceva nu era bine cu ea. Încet încet legăturile cu Maya s-au reluat, dar la o intensitate mult mai mare. Nu mai era privită neapărat ca un terapeut, ci ca un prieten.
În ultime 2 luni de viata, Maya venea la noi acasă aproape în fiecare zi. Uneori chiar seara târziu când își termina treburile … De câteva ori chiar a rămas peste noapte cu Maria ca eu sa pot sa dorm legat câteva ore, pentru ca perfuziile trebuiau făcute la 2-3 ore iar eu efectiv eram epuizat.
Toate astea fără sa ca Maya sa ceara nimic în schimb sau sa primească ceva de la noi oricât am insistat. Am simțit ca vine de drag și din dorința de a ajuta.
Mariei ii făceau super bine poveștile cu Maya și și-a dorit sa o aibă în preajmă aproape tot timpul. Maria era o persoana foarte credincioasă și cumva a găsit în Maya un om cu care putea vorbii deschis despre Isus, despre viața de dincolo pentru ca Maya are un mod aparte de a se raporta la aceste lucruri.
Știu ca la un moment dat Maria a întrebat-o pe Maya dacă crede ca va ajunge în Rai. Și deja aveau o glumă pe tema asta: ca amândouă se vor întâlnii în Rai și odată ajunse acolo vor fi fost fericite și sa stea sa mature toată ziua, doar sa aibă câte o pauză de cafea . Și Maria râdea…
Chiar și în ultimele saptamani de viata ale Mariei când era internată la Polaris a venit regulat sa o vadă. Și nu doar sa o vadă, ci stăteau la povesti ca doua prietene iar Mariei ii făcea super bine acest lucru.
Chiar înainte de Polaris am mai avut tot felul de complicații iar prima persoana pe care îmi spunea Maria sa o sun era Maya. „Maya ce zice? Unde sa mergem? ”
Tot ce pot sa spun mai mult decât atât este ca am fost norocoși ca am întâlnit-o și ca a fost alături de noi în perioadele grele. Și a fost alături de noi fără nici un fel de motivație financiară sau de alta natura.
Chiar dacă Maya nu deține medicamentul minune, prin ceea ce face ea, prin dăruirea și credința cu care ajută oamenii și le da o urmă de speranța, o face un om special și deosebit. (M.B.)

Hisilicon Balong

Maya m-a ajutat enorm și încă mă ajută. E greu să spui în câteva cuvinte cum. La început, cu ani în urmă, m-a ajutat să nu îmi pierd mințile și viața. Apoi, cu timpul, să mă cunosc mai bine și să mă accept, să-mi dezvolt potențialul. Cum? Nu știu cum o face! Printr-un amestec echilibrat de luciditate și empatie, prin profesionalism și prin simțul ei special de a conecta oamenii la ei înșiși și de a-i deschide spre sensuri noi, spirituale(H.C)

Multe emotii ma trec gandindu-ma la Maya….nu cred ca voi gasi vreodata destule cuvinte si nu cred ca voi reusi sa le aleg destul de bine pentru a exprima exact ce inseamna Maya pentru familia mea.
Cel mai important, i-a oferit baietelului nostru sansa de a veni pe lume si a avea parinti mai…luminati.
Am crescut atat de mult eu cu mine, eu cu sotul meu, sotul meu cu mine, avand-o pe Maya alaturi! A devenit parte din viata noastra.

Am cunoscut-o pe Maya intr-un moment in care imi sabotam practic singura sanatatea din cauza muncii. Relatia cu sotul trecuse deja printr-o zdruncinatura mare si avea sa treaca prin alta poate la fel de mare. Imi venea tot mai greu sa vad luminita, linistea.

Draga noastra Maya a reusit indirect, prin mine, sa il ajute chiar si pe sotul meu in unele probleme (el nu ar fi fost dispus sa consulte un psiholog sau sa primeasca orice alt fel de ajutor). Asta mi se pare un lucru….fenomenal, cunoscandu-l pe sotul meu

Maya este un…..SUFLET. Cu litere mari. Pentru mine, Maya inseamna liniste, putere, incredere, acea mana salvatoare care m-a ajutat sa descopar cea mai buna varianta a mea pe care am cunoscut-o pana acum, m-a ajutat sa fiu mama linistita si rabdatoare si increzatoare care imi doream sa fiu si pe care o merita baietelul nostru, sa fiu femeia care nu mai pleaca capul, care stie sa isi ceara drepturile, sa aiba grija de relatia ei si, cel mai important, femeia care stie sa aiba grija de ea!

As putea continua mult si bine, ajutorul venit din partea Mayei este enrom. A fost langa mine in multe momente importante. Frumoase sau mai putin frumoase.

Pe scurt, fizic, psihic, Maya m-a ajutat sa fiu PUTERNICA si INCREZATOARE. Doua aspecte care fac atat de mult bine mintii si trupului si celor dragi din jur! (A.C)

Ajutorul oferit de Maya în perioada cea mai grea a vieții noastre a fost unul extraordinar. Am întâlnit-o pe Maya în anul 2015, la recomandarea unei prietene atunci când Tudorița, soția mea, se simțea foarte rău și nu mai găseam nicio soluție. Prin abordarea ei caldă și profesionistă ne-a oferit suport și confort în lupta cu o boală necruțătoare. Atât timp cât Tudorița a fost în putere mergeam regulat la sedințe de terapie și în special terapia prin pictură îi aducea multă fericiere. Am apreciat enorm de mult abordările diverse și deschiderea Mayei pentru tot ceea ce înseamnă procesul de vindecare și împăcare cu situația. Dorința Mayei de a ajuta nu poate fi descrisă în cuvinte și nu pot decât să îi mulțumesc pentru tot ce a făcut pentru mine și soția mea. Implicarea și dedicarea Mayei în a ne oferi suport a depășit orice așteptare. Venea la noi frecvent și vorbea zilnic la telefon cu Tudorița. Soției mele îi făcea mare plăcere să se întâlnească și să discute cu Maya, pe care o aștepta cu mare bucurie. Pentru mine prezența Mayei a însemnat liniște și pace sufletească. Oricât ne-am dorit să o recompensăm finaciar pentru tot timpul și efortul invesit în acest proces dureros pentru noi, Maya a refuzat cu vehemență. Îi rămân veșnic recunoscător Mayei pentru dăruire și pentru momentele de bucurie aduse Tudoriței.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!